Demisia de onoare a presedintelui Basescu

Domnului Traian Basescu – Presedintele României
Demisia!

Excelenta, excelati în minciuna, nedreptate, nerusine, incultura, derizoriu, prefacatorie, mahalagism, vulgaritate, ipocrizie, fariseism, duplicitate, viclenie.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi “sarcina de partid”, tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte.
Singura modalitate de a iubi astazi România este de a spune adevarul despre dvs.: ati preschimbat Dreptatea si Adevarul în Nedreptate si Minciuna, ati batjocorit demnitatea, ati strangulat speranta, ati violat România.
Unica urmare ar fi demisia de onoare! Dar nu cred ca mai aveti onoare.
Paharul s-a umplut o data cu detestabilele afirmatii ale dvs. despre M.S. Regele Mihai, despre maresalul Antonescu si despre eliberarea Basarabiei de armata româna, în 1941, eliberare pe care o numiti “invadare” batjocorind astfel unitatea si integritatea nationala pe care ati jurat solemn sa le aparati.
Incultura dvs. este naucitoare, si, în consecinta, incompatibila cu functia pe care o detineti prin frauda morala.
Va mândriti ca v-ati da viata pentru România, va laudati ca asemenea maresalului Antonescu, ati fi avut curajul sa atacati înfricosatoarea Uniune Sovietica, dar totusi va e frica sa condamnati pactul Stalin-Hitler (Molotov-Ribbentrop) si consecintele sale, ca ilegitime si criminale – asa cum v-am cerut insistent.

Va laudati ca sunteti patriot, îngenuncheati cu prefacuta evalvie în fata tricolorului, dar refuzati sa solicitati – asa cum v-am cerut – Ungariei si reprezentantilor minoritatiii maghiare, sa dezavueze si sa regrete zecile de masacre antiromânesti si antievreiesti comise în Transilvania, în 1941-1944, de regimul horthyst cu implicarea unei parti a populatiei maghiare locale, si, de asemenea, sa recunoasca legitimitatea tratatelor de pace semnate de Ungaria la Trianon în 1920 si la Paris în 1947, contestate de organizatii guvernamentale si nonguvernamentale din România sau din Ungaria, de lideri precum Laszlo Tokes, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, vicepresedintele Parlamentului European.

Nu ati facut nimic bun, cu exceptia condamnarii comunismului. Dar nu ati fi facut-o daca timp de un an nu v-as fi încoltit cu apeluri argumentate si documentate, astfel încât sa nu aveti încotro si sa raspundeti favorabil. În 2005 ati spus ca nu puteti condamna comunismul întrucât “nu exista dovezi si raport de condamnare”. Ca urmare, v-am prezentat dovezi: am redactat de unul singur – pe baza datelor incontestabile preluate de la cel mai respectat Memorialul din Europa, respectiv cel de la Sighet – un raport neoficial publicat integral în presa centrala în octombrie 2005, cele 21 de capete de acuzare formulate de mine regasindu-se ulterior în raportul oficial.
Din pacate, nici pâna azi nu ati binevoit sa cititi raportul pe care vi l-ati asumat în 2006. Ati condamnat neavând habar ce condamnati. Ca dovada, iata un fragment din discursul rostit de dvs, în 18 Decembrie 2006, fara sa va dati seama de fapt ce cititi: “Principalele actiuni criminale mentionate în Raport si pe care tin sa le amintesc aici, ca argument pentru aceasta prea-mult amânata condamnare sunt urmatoarele: Distrugerea partidelor politice si a continuitatii constitutionale a statului român, prin abdicarea fortata a Regelui Mihai.

Ati proiectat în derizoriu condamnarea comunismului si ati emasculat-o, prin refuzul dvs. de a solicita Parlamentului si Guvernului – asa cum v-am cerut – sa adopte masurile si legile decomunizarii propuse în raportul asumat si evocate în discursul dvs.
Ati demostrat ca nu doriti Dreptate si Adevar prin justitie fata de crimele comunismului, genocidul din decembrie 1989 si fratricidul din iunie 1990. În septembrie 2009 ne-ati implicat la Cotroceni într-un show electoral. Ati certat-o pe doamna procuror general Kovesi pentru ca înca nu se aflase adevarul. Ca pedeapsa, dupa o luna, ati renumit-o pentru înca un mandat. În prezent, dosarele sunt îngropate si mai adânc.
V-ati angajat ca veti cere presedintei Camerei deputatilor sa supuna din nou la vot Legea lustratiei astfel încât sa nu mai fie declarata neconstitutionala, dar nu ati facut-o.
Ati promis asanarea morala a societatii românesti, dar ati refuzat sa cereti SRI si SIE sa predea catre CNSAS cele 97.000 de dosare considerate abuziv “de siguranta nationala”.
Ati decredibilizat în mod ridicol reforma, modernizarea si reorganizarea României.
V-ati umilit primul-ministru si alti colaboratori facând din ei marionete perfecte ale unui papusar capricios.

Pretindeti ca luptati împotriva coruptiei si hotiei, dar nu solicitati procurorilor sa trimita în judecata vinovatii pentru neantizarea flotei române, ca si cum – fiind chiar comandant de nava – nu v-ar pasa deloc de aceasta flota, ca si cum nu ati sti nimic despre frauda cu toate ca atunci erati ministrul Transporturilor.
Ati decazut atât de mult încât aproape oricine ar putea fi un presedinte mai putin dezastruos.
Orice intelectual adevarat se descalifica daca nu îsi exprima dezgustul fata de actiunile si afirmatiile scandaloase ale dvs.
Probabil ca replica la aceasta scrisoare va fi sa le ordonati procurorilor “independenti” sa ma “rezolve”, iar celor de la serviciile secrete sa ma “anihileze”, pentru a nu genera “instabilitate politica”.
Toti intelectualii adevarati gândesc ca mine. Îi rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare.

Preluare de pe siteul Antena 3

[yframe url=’http://youtu.be/XLF9pk9VgLs’%5D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s