Cristian Tudor Popescu: cei care vor vota PPDD sunt alienați mintal

“Probabil că se vor găsi un număr de cetăţeni ai acestei ţări care să voteze acest partid(PPDD). Ca idee, este corect ce a făcut domnul Dan Diaconescu, în raport cu alte televiziuni. A transformat însăşi televiziunea proprie, OTV-ul – în partid. A făcut un partid din televiziune. Ar putea să facă acelaşi lucru şi alte televiziuni care se comportă ca nişte partide, dar nu vor să se ducă să se înscrie la tribunal. De pildă – Realitatea TV, vă dau o sugestie: ar putea să se gândească la a constitui un partid. Cred că, având în vedere audienţa care a avut-o postul transmiţând nunta lui Borcea, are şanse mari – mult mai mari decât partidul lui Dan Diaconescu – să influenţeze acest lucru – transformarea de televiziune în partid.

 

Nu cred că se va ajunge chiar la bătaie între putere şi opoziţie pe voturile domnului Dan Diaconescu, dar în parlament probabil că vor intra câţiva inşi propulsaţi de votanţii domnului Dan Diaconescu şi ai partidului său televiziune.
În legătură cu categoriile de cetăţeni care ar putea să voteze cu acest partid(PPDD) – de exemplu pensionari şi – ma rog, oameni săraci, despre care vorbea şi domnul Pârvulescu, eu cred că numărul de voturi care le va lua partidul OTV în alegerile de anul viitor va fi o măsur? a gradului de îmbolnăvire psihică a poporului român.

Pentru că un popor poate să fie bolnav psihic tot aşa cum poate fi un individ. Unui individ i se poate extrage lichid cefalo-rahidian care apoi este injectat unui păianjen şi, dacă pânza pe care o ţese acel păianjen nu mai are structurile regulate cunoscute, adică este alterată, atunci putem diagnostica o boala psihică. În cazul poporului român de faţă nu mai este nevoie de astfel de proceduri complicate, este suficient să măsurăm – să numărăm voturile, repet: voturile. Nu este vorba de inşii care vor candida pe listele acestui partid, nu-i vorba de stafful domnului Dan Diaconescu şi fireşte că nu e vorba nici de preşedintele acestui partid(PPDD), domnul Dan Diaconescu; cu dânşii totul e în regulă: ştiu ce fac şi de ce fac, însă cei care vor vota acest partid (PPDD), pentru mine sunt garantat alienaţi mintal, sunt cetăţeni alienaţi mintal ai acestei ţări, într-un anume procent”.

Cristian Tudor Popescu intr-un interviu telefonic

Advertisements

6 thoughts on “Cristian Tudor Popescu: cei care vor vota PPDD sunt alienați mintal

 1. Daca cei care vor vota partidul poporului sunt alienati mintali, cei care lucreaza la antena 3,la un turnator dovedit si care ne dau lectii de cinste si democratie,cum trebuie sa-i numim:slugi,vinduti,fare constiinta,gasiti dumneavostra un cuvint mai potrivit.

  Like

 2. datorita voua jurnalistilor ce ati fost sclavii politicienilor ,cei mai mari manipulatori la distrugerea Romaniei .
  d-LE CRISTIAN T P , pastrezi aceeasi pozitie de 22 ani ,nu ai contribuit cu nimic la mersul bun al societatii , te-ai teleghidad in expresii ca un carcotas .

  Like

 3. D-.TA NU ESTI NIMENI SA NE SPUI CE TREBUIE SI CUM SA GANDIM SAU CE TREBUIE SA FACEM! AVEM CONSTIINTA SI DEMNITATE,CEEA CE D-TALE ITI LIPSEST!TE-AI VANDUT DE MULT! AROGANTILOR ,FALSILOR DE POLITICIENI!SUNTETI CLOVNUL ROMANIEI ,LA CIRC E LOCUL D-TALE DACA VA MAI PRIMESTE…

  Like

 4. Cristian Tudor Popescu un bulangiu care tine parte mafiei de la putere . Nu e treaba ta cine cu cine voteaza , nu ai dreptu sa judeci oameni din acest popor Nesimtitule. Oricine voteaza cu PPDD nu inseamna ca e nebun pentru ca zici tu asta comunistule .

  Like

 5. o intrebare la care vreau sa raspunda toti analistii tv.P.D.L a dovedit ca nu merita votat,P.S.D condus de Rebenciuc ,Nastase si alti papusari au vindut o mare parte din tara , nu merita votati .P.N.L partidul lui Patriciu,Tariceanu si altii,nu mai sunt de incredere,nu merita votati. P.P.D.D,Romania mare si alte partide de buzunar nu vor avea nici o sansa sa formeze singure guvernu se vor alia cu cele de mai sus.Conluzie EU CETATEANUL ROMAN cu cine pot sa votez,in cine pot sa mai am incredere?Nu vreau sa spun:pleaca ai nostri,vin ai nostri noi raminem tot ca prosti[pentru ca i-am votat]

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s