Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani

Whitney Houston

[adsenseyu1]

 

Cântăreața și actrița Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani, fiind descoperită în cada de baie având faţa sub apă, potrivit unor persoane apropiate artistei citate de TMZ.
Paramedicii au reusit să sosească la scurt timp după asta, dar nu au mai putut-o resuscita, decesul cântăreţei fiind pronunţat sâmbătă, la ora locală 3.55 p.m. Pe de altă parte, ancheta a relevat faptul că Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, şi ar fi adormit în cadă, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare, potrivit tmz.com. Deşi oficialităţile spun că decesul cântăreţei Whitney Houston nu pare a avea “cauze criminale”, o anchetă a fost deschisă.

Sursa:  Realitatea.net

Whitney Houston – Scurt istoric

In 1963 în New Jersey, Whitney Houston vedea lumina zilei. Cu o mamă cântăreață de gospel, Whitney avea de unde să moșteneasca talentul, și l-a șlefuit în corul bisericii. A vrut însă mai mult: la 24 de ani o asculta deja o lume întreagă. Primul album intitulat simplu “Whitney Houston” a propulsat-o în topuri aproape instantaneu. In anii `90, Whitney intra în topul celor mai bine vânduți artiști și părea că norocul e de partea ei. În 1992 se căsătorea cu Bobby Brown, iar un an mai târziu dădea naștere unei fetițe. Copilul a fost de altfel singurul lucru bun din căsnicia ei, pentru că mariajul marcat de bătăi a dus-o pe marginea prăpastiei, devenind dependentă de droguri și alcool, iar muzica a fost dată uitării.
Un interviu din 2002 arată că Whitney refuza să vadă adevărul. În 2004 dă cărțile pe față și se internează într-o clinică de dezintoxicare. Un an mai târziu e din nou internată, dar de astă dată ca urmare a unei hotărâri judecătorești. Nimic nu a ajutat-o, și asta se vedea cu ochiul liber. După ce a divorțat de Bobby Brown în 2007 Whitney Houston a încercat să revină pe scenă, dar vocea ei nu mai avea nici o legătură cu ceea ce fusese odată.
Istoria rămane însă: 200 de milioane de albume vândute în toată lumea, 6 premii Grammy și 20 de nominalizări. Whitney a fost singurul artist din lume care a lansat 7 albume consecutiv, premiate cu discuri de platină, surclasându-i chiar și pe Beatles.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s