Stăpânii Lumii şi Piramida Puterii Globale

Cine conduce în realitate lumea în care trăim? Cine deţine cu adevărat puterea absolută şi controlul pe planetă? SUA? Rusia, China, Japonia, Uniunea Europeana? Toate aceste puteri economice şi militare sunt doar nişte piese de joc, mânuite din umbră de adevăraţii stăpâni ai planetei.

 

 

 [adsenseyu1]

Cei care conduc şi controlează cu adevărat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogaţi, foarte bine organizaţi şi foarte inteligenţi, însă lipsiţi de compasiune. În plus, nu apar niciodată în văzul tuturor, ci de acolo, din anonimat, ei hotărăsc mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, îi numesc Oculta Mondială sau Illuminati.
Cine sunt aceşti oameni? Cum sunt ei organizaţi? Cum conduc planeta? Ce scopuri au? Sunt întrebări la care încercăm să dăm un răspuns în cele ce urmează.

Începând de la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii mondiale, aceşti Illuminati, necunoscuţi majorităţii oamenilor, guvernează aproape nestingheriţi. Ei sunt cei care fac legi şi revoluţii, ei instaurează guverne, ei hotărăsc ce ţări dispar pentru ca altele să le ia locul, precum ei hotărăsc perioadele de boom economic (prosperitate) sau de criză economică (sărăcie), şi fac acest lucru de mii de ani. Ei “fabrică” noi ideologii şi chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalistă, aşa cum tot ei au creat-o şi pe cea comunistă. Ei fac tratatele militare şi economice internaţionale, ei schimbă regimuri politice şi preşedinţi de state, ca pe nişte simple piese uzate ale unei masini.

Metoda lor de lucru este simplă dar eficientă şi poate fi descrisă în 3 paşi:
PROBLEMĂ, REACŢIE, SOLUŢIE.

1. În primul rând ei crează o PROBLEMĂ (conflicte, războaie, revoluţii, dezastre, etc.) Crează conflicte şi războaie între cele două părţi provocate, făcându-le să lupte una împotriva celeilalte şi nu contra adevăratului instigator. Tot ei finanţează toate părţile implicate în conflict.
2. După ce obţin astea, determină o REACŢIE în rândul populaţiei prin intermediul instrumentelor de manipulare globală (mass-media: presa, radio, televiziune, etc), care solicită o rezolvare a PROBLEMEI apărute.
3. În final tot ei vin cu SOLUŢIA care se lasă cam întotdeauna cu efecte dure asupra populaţiei (sărăcie, limitarea unor drepturi şi libertăţi sociale, etc.- vezi atentatele din 11 septembrie, armele lui Saddam, criza economică), după care trec întotdeauna drept instanţa împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

CARE ESTE SCOPUL LOR ÎN ACEASTĂ LUME?

Scopul lor final este să controleze şi să conducă întreaga planetă prin crearea unei Noi Ordini Mondiale şi a unui singur Guvern Mondial. Aceşti oameni nu sunt interesaţi să câştige bani, deoarece ei au “fabrica de bani”. Ei pot avea oricâţi bani doresc. Ce îşi mai poate dori cineva care are toţi banii din lume? PUTERE şi CONTROL! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei să stăpânească lumea? Pentru că având putere şi bogăţie, pot face asta, aşa cum ar face peste 90% din oamenii din prezent, dacă ar avea acces la bogăţie şi putere.

Pentru a ajunge să deţină puterea absolută şi controlul total al întregii planete, ei intenţionează să realizeze următoarele obiective:
1. Formarea unui singur Guvern Mondial şi a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Desfiinţarea identităţii naţionale a statelor lumii.
3. Desfiinţarea tuturor religiilor lumii (în special a creştinismului) şi înlocuirea lor cu o singură religie de tip New Age.
4. Controlul total al populaţiei globului şi a fiecărui individ în parte prin implantarea de microcipuri, precum şi transformarea lor în “sclavi moderni”.
5. Reducerea masivă a populaţiei globului până la o limită stabilită de către ei.
6. Promovarea depravării şi a obiceiurilor rele pentru îndepărtarea moralei creştine.
7. Desfiinţarea modelului actual de societate şi a celulei ei de bază, familia.
8. Distrugerea libertăţii de exprimare şi restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se întâmplă chiar ACUM, sunt în plină desfăşurare şi într-un ritm tot mai accelerat.

 

VIITORUL GUVERN MONDIAL

Guvernul Mondial funcţionează pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenţă şi puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-şi alege propriul destin. Cine doreşte mai multe detalii poate studia acest document rar:

Harta Guvernului Mondial-din 2004.pdf

Harta guvernului mondial(Important: Faceți download la acest document cât mai repede căci nu se știe cât timp va mai fi disponibil pe internet fiindcă OPA, PIPA, ACTA vor reduce curând drastic accesul la astfel de materiale)
Utilizand harta se poate urmări pe ce direcții și în ce zone se propagă efectele unor decizii luate de diverse structuri componente. De menționat faptul că integrarea europeană și “cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate țările de pe glob.

 

ORGANIZAREA ŞI STRUCTURA CELOR CARE NE CONTROLEAZĂ ÎN PREZENT

Modul de organizare prin care Illuminati controlează lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeşte Piramida Puterii (Pyramid of Power) şi este descris mai jos:

 

 

Aşa cum se poate observa, în vârful piramidei se găseşte OCHIUL  ATOTVĂZĂTOR. Este un simbol masonic al Iluminatilor şi reprezintă Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, deţine controlul banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida şi ochiul) apare şi pe dolarul american.
Oculta Mondială (de pe nivelele 1, 2 şi 3 ale piramidei) se consideră supuşii Satanei şi i se închină, adesea prin ritualuri satanice secrete, departe de ochii lumii. De aceea ei încearcă să controleze nivelele inferioare ale piramidei ca să le aducă sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd şi incredibil în zilele noastre ca oameni atât de importanţi ai planetei, atât de bogaţi şi de influenţi să creadă în puterile Satanei şi să i se inchine, dar vă asigur că exact aşa stau lucrurile. Există totuşi o dovadă clară în acest sens: regizorul de filme documentare Alex Jones a reuşit să se infiltreze în Bohemian Grove în luna iulie 2000, devenind astfel prima persoană care a înregistrat pe bandă video activităţile bizare şi oculte ale acestui club format din elite. Puteţi urmări una din aceste înregistrări AICI. Este foarte greu să îţi faci o imagine de ansamblu asupra întregului mecanism (care se desfăşoară de la cele mai înalte nivele până la noi, oamenii de rând, poporul lui Boc şi al lui Băsescu), dar vom încerca să lămurim câteva aspecte esenţiale.

 

NIVELELE PIRAMIDEI PUTERII

0. Nivelul 0 – Forţa superioară reprezentată prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Înţelegerea Forţei din vârful Piramidei Puterii îţi dă posibilitatea să “spargi” piramida şi să te sustragi controlului ei.
Ca să poţi înţelege cu adevărat forţa care se află în vârful piramidei, trebuie în primul rând să te înţelegi pe tine însuţi. Trebuie să înţelegi de unde vii, de unde ai apărut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Răspunsurile la aceste întrebări sunt în interiorul tău, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot în jurul tău, inclusiv în lumea materială, palpabilă. Din păcate indiciile pe care le găseşti în diverse surse de informare sunt amestecate cu o mulţime de minciuni. Ca să afli un răspuns la aceste întrebări trebuie să îţi urmezi nu doar inima sau doar creierul, ci pe amândouă în egală măsură.
Pentru înţelegerea acestei Forţe trebuie să existe un balans perfect între suflet şi raţiune, fără separare între ele. Cine se lasă ghidat doar de sentimente devine uşor de indus în eroare, de asemenea cine se lasă condus numai după raţiune e uşor să se înşele. Dar e foarte greu să înşeli pe cineva care are un echilibru perfect între cele două.
Pentru a înţelege ce este în vârful piramidei trebuie să vezi realitatea din exterior, să înţelegi natura realităţii imediate, pentru a te putea sustrage controlului ei. Numai aşa vei putea înţelege natura controlului pe această planetă.
Şi ţine minte: Dacă nu faci parte din SOLUŢIE, vei face mereu parte din PROBLEMĂ.

1. Nivelul 1 Piramidal – Familiile regale
În vârful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se află familiile regale europene care toate sunt înrudite între ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britanii, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, trăgandu-se din familia Windsor. În plus, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.
Conform anumitor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situează un grup de oameni extrem de influenti, dar a căror identitate exactă nu se cunoaste.

2. Nivelul 2 Piramidal – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 al Piramidei se află asa numita Aristocratie Neagră compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke scrie în cartea „Secretul Suprem” că toate aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetică):
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn

Membrii acestor familii ocupă cele mai înalte poziţii în structura piramidală, în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate astea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume, formand “bogaţii necunoscuţi” oficial, bogaţii “din umbră”. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei şi al oamenilor, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media care este controlata aproape în întregime de aceste familii ne spune că Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt aceşti miliardari cunoscuţi oficial nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deţine suma incredibilă de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totala a lumii!!!). Cu averea acestei familii ar putea fi hrănită şi îmbrăcată TOATĂ populaţia globului.

Deci numai familia Rothschild are o avere de 500 de trilioane dolari!

 

3. Nivelul 3 Piramidal – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiţi şi Olimpienii) a fost fondat în 1727 de catre aristocraţia britanica şi este compus din cele mai puternice “sub-familii”.
Acest comitet coordonează în mod direct o mulţime de instituţii şi organizaţii majore din întreaga lume, printre care merită mentionate: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relaţii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internatională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crimă şi Justiţie, MIT, NATO, Crucea Roşie Internaţională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse, ş.a.m.d.

4. Nivelul 4 Piramidal – Centrul de comandă

Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global:
– Comisia Trilaterală,
– Consiliul Relaţiilor Externe (CFR)
– Grupul Bilderberg,
– Clubul de la Roma,
– Organizaţia Naţiunilor Unite
– Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale

Toate aceste structuri sunt unite între ele prin intermediul a ceea ce se numeşte Masa Rotundă.
Masa Rotundă, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes, este o structură atât de complexă, încât Dr. Coleman spunea despre ea: “Masa Rotundă însăşi este alcătuită dintr-o adevărat încrengătură de companii, instituţii, bănci şi unităţi de învăţămînt; ea le-ar ocupa timpul specialiştilor de înaltă calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci și întelege“.

1. Comisia Trilaterală este o “asociație particulară” înființată în 1973 din inițiativa lui David Rockefeller cu scopul de a “întări cooperarea economică și politica între continentele american, european și asiatic”. De aceea se numeste Trilaterală. Aceasta comisie este formată din directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care și foști președinți ai Statelor Unite), economiști – în general cei mai influenți oameni din America de Nord, Europa și Asia. Practic această organizație privată în care se intră doar cu invitație specială pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizației le transmit guvernelor, iar acestea le aplică la nivelul fiecărui stat. Toate națiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatală. În fiecare an Comisia Trilaterală are o întrunire în plenul ei și câte o întrunire zonală. În perioada 15-17 octombrie 2010 întrunirea secției europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la București, într-o discreție aproape totală. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la București și presa abia a semnalat acest lucru. Totuși există o înregistrare a postului tv Antena 3 pe care dacă o vizualizați, veți înțelege ce putere imensă are această Comisie.

2. Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 și este o organizație americană non-profit specializată în politica externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. “Consiliul pentru Relații Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.

3. Grupul Bilderberg – probabil cel mai cunoscut – este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată. Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.

4. Clubul de la Roma, a fost înființat în aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de știință şi afacerist italian şi Alexander King, un om de știință scoțian. Doctrina clubului se bazează în special pe raportul Limitele Creșterii (The Limits to Growth) publicat în 1972. Conform acestui raport orice creștere are o limită care trebuie prevăzută și preîntâmpinată. Creșterea economică este limitată, resursele sunt limitate și la fel, creșterea populației globului are o limită. De aceea trebuie luate măsuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. În acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populației globului pare a fi o măsura necesară. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare în spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficială).

5. Organizația Naţiunilor Unite (ONU) reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretend a acționa în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte și Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacţie – soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.

6. Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale, cunoscut si sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie în materie de afaceri internaționale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie să păstreze confidențială identitatea celor care emit ideile.
Consiliul Relațiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape complet opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii.
Dacă pe primele 3 nivele se găsesc doar cei care sunt înrudiți cu familiile și sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum și la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces și oameni care nu sunt rude de sânge cu familiile și sub-familiile conducătoare de la nivelele 1, 2 si 3.
Chiar și politicieni/demnitari romani pot fi găsiți în structurile de comandă de pe nivelul 4. De exemplu în Comisia Trilaterală țara noastră are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isărescu (Guvernatorul BNR) și Mihai Tănăsescu (reprezentantul României la FMI).
În același timp, Mugur Isărescu este și președintele ARCOR, filiala română a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre alții: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Călin Georgescu, Daniel Dăianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completă).
Așa că putem dormi “liniștiți”: prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent și în țara noastră.
Centrul de Comandă de la nivelul 4, controlează întreaga populație a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

 

5. Nivelul 5 Piramidal – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populaţia globului, se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Reglementarilor Internationale, Băncile Centrale precum și mecanismele de impozitare a populației. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populației conceput vreodată în istoria omenirii. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numește și Ochiul Dracului? “Dați-mi pe mână moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea țară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusă de un guvern sau președinte, ci este condusă din umbră de cel care controlează moneda țării respective. Probabil și de aceea o țară nu se poate gospodări singură ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai contează cine face legile și ce legi face, căci oricum se aplică numai directivele FMI.

 

6. Nivelul 6 Piramidal – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporații internaționale care urmăresc controlul populației prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pământ sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) făcut tuturor oamenilor care trăiesc pe fața pământului. Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii în favoarea acelei puteri globale. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea și comercializarea produselor.
Intenția este de a-i distruge pe mici producători sau de ai scoate în ilegalitate, ceea ce înseamnă că nici cel mai inofensiv producător nu va mai putea să cultive nimic în grădina proprie fără aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi “parametrii ştiinţifici” după care producătorii trebuie să se ghideze, nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei) a inceput implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de I.G. Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ulwww.codexalimentarius.com.

 

7. Nivelul 7 Piramidal – Controlul populatiei globului


Structurile situate pe acest nivel al piramidei sunt cele care au contact direct cu populația. Toate directivele venite “de sus” sunt implementate la nivelul populației prin aceste patru componente: Religie, Învățământ, Guverne și Media. Practic stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7 piramidal) pentru a-și îndeplini planurile. Populația este îndoctrinată prin religie, îndobitocită prin sisteme de învățământ care nu sunt decat o fabrică de produs oameni pe care statul să-i întrebuințeze apoi după scopurile sale, ținută în frâu de către instituțiile guvernamentale și prostită de către massmedia.
Rezultatul este o populație lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona logic și pragmatic, incapabilă să își dea seama ce se întâmplă cu ea, astfel încât orice bandă politică se poate face stăpânul ei.

8. Nivelul 8 Piramidal – Populația globului sau unitățile de muncă
Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflăm noi populația globului, oamenii de rând, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinați că trebuie să facem pentru a fi “fericiți”: ne naștem, facem școala, muncim pentru stăpânii noștrii, le plătim taxe și impozite și apoi ieșim la pensie. Chiar și chestia cu pensia s-ar putea să dispară din acest ciclu, căci nu-i ajută cu nimic pe cei de sus.
Interesant este că din turma unii dintre noi se pot ridica temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituțiile guvernului, să ajungă pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondială sau FMI sau chiar pe nivelul 4 în Clubul de la Roma. Dar când stăpânii consideră ei au devenit devin inutili, sunt aruncați din nou în turma de jos.
De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri și cele mai mari presiuni asupra populației. Este atacată siguranța financiară și alimentară a fiecăruia dintre noi, este atacat sistemul de sănătate public, învățămantul, religia, cultura și identitatea națională.
În fața acestor forțe colosale teribile care ne domină planeta, guvernul nostru și conducătorii noștri “aleși de popor” nu au practic nici o șansă. Ei trebuie să execute întocmai ordinele pe care le primesc și să pună țara la dispoziția celor ce conduc lumea. Singura problemă este ca acești conducători ai noștri pe lângă faptul că fură şi jefuiesc ţara, sunt și incompetenți și nici nu știu să negocieze mai dur condiții avantajoase pentru poporul român. Este clar ca România nu se poate izola și dezvolta separat în afara contextului regional și global al piramidei puterii. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, și dacă întreaga lume se îndreaptă într-o direcție, noi nu avem cum sa mergem în direcție opusă, acest lucru este imposibil. Poziția pe care o vom avea în acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

Sursa: Gandeste.org

Advertisements

6 thoughts on “Stăpânii Lumii şi Piramida Puterii Globale

 1. Foarte adevarat …. Nu toti suntem destui de puternici sa ne controlam propriul destin de aceea detin ei controlul !!! Asta e , Doamne ajuta !

  Like

 2. Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

  Like

   • Daca va referiti la citatul cu cele 5 afirmatii, va asigur ca imi apartine. L-am lansat in aprilie 2007 si la citit Radu Moraru la o emisiune cu Cozmin Gusa. Dar acum circula pe multe bloguri, ceea ce imi face placere, desi unele persoane nu trec sursa. Numai bine !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s