TREZIREA – Conexiuni Divine – un documentar de Max Igan

TREZIREA – Conexiuni Divine şi Conversaţii cu Matricea – documentar subtitrat în limba română

 

“Trezirea” este un film documentar realizat de un producător australian independent, cunoscut sub pseudonimul Max Igan și transmite un puternic semnal de alarmă, după cum sugerează și numele. Filmul acoperă subiecte controversate şi probleme importante cu care se confruntă umanitatea, încercând să ofere soluții și alternative privite din perspectiva unei adevărate spiritualități care se disociază clar de religia instituționalizată.
Documentarul oferă o perspectivă și o imagine de ansamblu asupra problemelor reale cu care ne confruntăm și pune  accent pe importanta relației pe care trebuie să o avem cu natura, respingând mentalitatea profitului cu orice preț care domină omenirea în vremurile actuale.

De la Max Igan: “În acest film am încercat să vă explic structura reală a acestei realităţi, natura energiei, natura luminii şi a sunetului care împreună alcătuiesc acest univers întreg, toată lumea şi tot ceea ce conţine ea. Am încercat să vă arăt că această înţelegere este susţinută, atât de vechi tradiţii şi, de asemenea, de ştiinţa modernă. Eu vă spun din nou, acum, că tot ce există de fapt în acest lucru sau orice altă realitate este energie conştientă pură . Aceasta este cu adevărat tot ce există şi lucrurile din care această energie este formată este iubire pură și necondiţionată. Aduc acest mesaj pentru că este important să-l primească toți oamenii. Pământul și tot ceea ce trăim pe el sunt pe cale de a suferi unele schimbări foarte importante, dar de aceste modificări nu trebuie să vă temeți pentru că, o dată ce veți dobândi o înţelegere clară a ceea ce este cu adevărat această realitate, și cănd veți lua cunoştinţă de modul în care lucrurile compun universul și cum acesta funcţionează de fapt, atunci veți realiza conexiunea cu toţi oamenii şi toate lucrurile şi veți urma calea legii  universală. Luând la cunoștință toate aceste fapte, atunci ce este acolo de care v-ar putea fi teamă? Ce este acolo pentru a urî? Ce este acolo pentru a judeca? Înţelegeţi că viaţa pe care o experimentăm în această realitate este un joc al libertății de alegere  jucat de o conştiinţă unică de care suntem legati și în care noi suntem cu toţii doar frecvenţe…”

 

 

[adsenseyu4]

10 thoughts on “TREZIREA – Conexiuni Divine – un documentar de Max Igan

 1. iti multumes pentru ca traduci aceste materiale cu subiecte de care putini vorbesc dar si mai putini au auzit vorbindu-se.

  Like

  • Multumesc de asemenea. Fac si eu ce pot, atat cat imi permit posibilitatile (destul de limitate…) si timpul. Iti recomand si vizionarea seriei “Cultura in declin” si – daca poti – da mai departe sa vada cat mai multi. Sunt intr-adevar documentare destul de interesante avand in vedere ce vremuri tulburi traim. Incerc sa fac subtitrarea la “Cultura in declin” episodul 3, avand in vedere ca nu s-a ocupat inca nimeni pana acum. Traducerea o am, dar trebuie integrata subtitrarea in film. Sper sa reusesc s-o fac intr-un timp rezonabil.

   Like

 2. Eu,iti multumesc. A venit vremea,sa ne reamintim,ca suntem frati,caci toti formam Intregul.Iubirea neconditionata,sa ne fie calauza,in toate clipele ce vor veni.Unde e iubire,frica,i-si paraseste locul. Totul se transforma in iubire. Caci iubirea si prea marita Lumina Divina, este Sursa Creiatiei noastre. Sa traim constienti,ca o singura fiinta. Inca nu e prea tirziu. Am ajuns,sa ma daruiesc iubirii inimii,e minunat.

  Like

 3. buna ziua tin sa iti multumesc pentru efortul si munca de a traduce acest documentar atat de deosebit.Faci o treaba buna,mult succes in continuare

  Like

 4. Este adevarat, chiar daca esti foarte pozitiv, este greu sa ai o viziune buna despre viitor… il asteptam pe prietenul meu in fata hotelului si a zis ca vine in 20 min… si dupa 30 min zic “cat ma tine nebunul asta aici?” apoi zic “asta nu este o viziune buna despre viitor” si schimb “ii s-a terminat bateria la telefon cred ca mai sta 10 minute si vine” adevarul era ca dormea de rupea :))) Putem face orice pentru ca suntem doar energie. este posi9bil pentru ca este imposibil. lucrurile bune iti ofera o scanteie(in urma unei viictorii sau unui cadou reusit) si apoi pui paie pe foc cu credinte de genul “pot face orice, toata lumea ma iubeste, etc..” am avut clarviziune am vazut cum s-a schimbat lumea in mintea mea, si imi reamintesc clarviziunea ca sa ma antrenez sa o obtin din nou.

  Like

 5. […] De la Max Igan: “În acest film am încercat să vă explic structura reală a acestei realităţi, natura energiei, natura luminii şi a sunetului care împreună alcătuiesc acest univers întreg, toată lumea şi tot ceea ce conţine ea. Am încercat să vă arăt că această înţelegere este susţinută, atât de vechi tradiţii şi, de asemenea, de ştiinţa modernă. Eu vă spun din nou, acum, că tot ce există de fapt în acest lucru sau orice altă realitate este energie conştientă pură . Aceasta este cu adevărat tot ce există şi lucrurile din care această energie este formată este iubire pură și necondiţionată. Aduc acest mesaj pentru că este important să-l primească toți oamenii. Pământul și tot ceea ce trăim pe el sunt pe cale de a suferi unele schimbări foarte importante, dar de aceste modificări nu trebuie să vă temeți pentru că, o dată ce veți dobândi o înţelegere clară a ceea ce este cu adevărat această realitate, și cănd veți lua cunoştinţă de modul în care lucrurile compun universul și cum acesta funcţionează de fapt, atunci veți realiza conexiunea cu toţi oamenii şi toate lucrurile şi veți urma calea legii  universală. Luând la cunoștință toate aceste fapte, atunci ce este acolo de care v-ar putea fi teamă? Ce este acolo pentru a urî? Ce este acolo pentru a judeca? Înţelegeţi că viaţa pe care o experimentăm în această realitate este un joc al libertății de alegere  jucat de o conştiinţă unică de care suntem legati și în care noi suntem cu toţii doar frecvenţe…” – Sursa utilizata […]

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.