OZN-uri pe cer în noaptea de anul nou 2013

Mai multe videoclipuri ce conțin filmări ale unor OZN -uri ce au fost surprinse pe cer în noaptea de anul nou 2013 au fost postate pe Youtube de mai multe persoane din mai multe orașe și țări.

Din filmulețele de mai jos se poate observa cum mai multe obiecte se mișcă prin spațiu, fenomen ce durează în jur de 5-6 minute.

 

 

 

 

Meteoriți, iluzii optice provocate de anumite reflecții sau chiar reziduuri provenite de la nave spațiale sunt posibile răspunsuri la ceea ce s-a putut observa, asta dacă se vrea neapărat a se respinge varianta cu OZN-uri extraterestre. Toate aceste câteva teorii încearcă să ofere un răspuns mai mult sau mai puțin mulțumitor, însă un lucru rămâne cert: la câteva minute după anul nou au apărut OZN-urile care au fost surprinse chiar și de camerele NASA în apropierea Stației Spațiale Internaționale.

În ceea ce mă privește, o iluzie optică nu-mi oferă o explicație plauzibilă, având în vedere că fenomenul OZN a fost observat din mai multe țări și mai multe orașe de la noi – într-unul din ele  este o filmare realizată de un amator din Nicosia (capitala Ciprului), îl puteți vedea mai jos. O iluzie colectivă de asemenea proporții (kilometrice) mi se pare foarte greu de crezut, mai ales că nici NASA nu a oferit vreo explicație. În plus, au mai fost observate și în multe alte ocazii, precum Crăciunul, și după anul nou. Meteoriți sau reziduuri provenite de la nave spațiale nu cred că s-ar fi putut mișca precis și controlat, ci mai degrabă haotic.

Deci explicația plauzibilă care ar rămâne ar fi că “cineva” sau “ceva” necunoscut există și în fond de ce ar fi chiar atât de greu credibilă varianta extraterestră?

 

Filmulețul din Nicosia

OZN-uri care formează un fel de triunghi, filmare realizată în 12 ianuarie 2013 în Chandler (Arizona)

OZN apărut deasupra orașului Warren, statul Michigan, în 10 ianuarie 2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s