Peter Joseph anunță următorul său proiect de film InterReflections

Controversatul activist social și cineast Peter Joseph, creatorul de renume mondial al seriei de filme documentare “Zeitgeist“, anunţă următorul său proiect de filme intitulat “Interreflections”. Seria de documentare “Zeitgeist” au fost traduse în peste 40 de limbi, fiind proiectat în peste 150 de țări și vizionat în total de aproximativ 300 de milioane de oameni – a anunţat că închide trilogia seriei de film din seria “Zeitgeist”  – doar pentru a lansa o nouă serie de filme documentare intitulat: “InterReflections.”

 

Primul film din noua serie, “InterReflections I” [http://www.interreflectionsmovie.com/], se pregăteşte pentru lansare la sfârșitul anului 2013, cu un nou stil narativ de tip live-action. Într-un interviu, regizorul Peter Joseph a declarat: “Noua serie are un stil de lucru fantezist, care are loc la intervale de timp multiple, folosind ideea de” retrospectiv ” ca un motiv de conducere pentru a inspira publicul să se gândească diferit despre lumea pe care o avem astăzi … şi lumea în care ar putea trăi mâine. ”

În timp ce seria “Zeitgeist”  a adoptat  un stil care a explorat o gamă largă de aspecte culturale, prin intermediul interviurilor cu experţi în stilul tradiţional, “InterReflections I” lasă loc şi explorează un stil experimental, care cuprinde fantezia şi abstractizarea.

“Tot ceea ce am creat este disponibil gratuit, nu numai pentru vizualizare şi descărcare, astfel încât oamenii să poată crea DVD-uri proprii, fără să fie nevoiţi să le cumpere, am permis de asemenea distribuţia deschisă pentru non-profit. Am o antipatie profundă pentru sistemul de venituri şi, chiar dacă supravieţuirea în lumea de astăzi necesită un venit, am ales să dau publicului posibilitatea de a sprijini orice are legătură cu aceste filme”, spune Peter Joseph.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s