La Răscruce de Drumuri – Nașterea Lumii Noi

La rascruce de drumuriLa Răscruce de Drumuri – Nașterea Lumii Noi este un documentar apărut în decembrie 2012 care dovedește necesitatea urgentă a schimbării mentalității la nivelul social, pornind de la un nivel individual, pentru a putea crea o nouă lume în care să fie posibilă conviețuirea noastră în armonie cu plantele, animalele, cu mediul înconjurător și cu noi înșine. Ceea ce observăm în zilele noastre este că Omenirea a ajuns la o răscruce de drumuri.

 

 

Specia umană se apropie de un loc unde ne decidem despre noi înșine. Facem o decizie uriașă despre “Cine suntem noi?” Și “cine alegem cu adevărat să fim?”

Ne imaginăm că problema este o chestiune politică. Apoi spunem: “Ah, trebuie să fie o problemă financiară.” Problema nu este politică și nu este nici financiară. Și nu este nici militară, evident…
Circumstanțele nu determină cine ești, ele dezvăluie cine ești. Și lumea în care trăim acum, circumstanțele, se schimbă atât de rapid, încât suntem descoperiți. Nu există nici un astfel de lucru ca fiind o problemă. O problemă este – în esență – o tranziție. Criza de astăzi este un punct de tranziție pentru omenire.

“La răscruce de drumuri – nașterea unei noi lumi” este un documentar care explorează adâncimi ale condiției umane actuale și apariția unei viziuni asupra lumii care să recreeze lumea noastră de la interior spre exterior.
Filmul dezvăluie mecanismele interioare ale experienței umane în secolul 21, îndemnând spectatorii să iasă din cutie și să conteste presupunerile lor despre cine suntem cu adevărat, și de ce facem ceea ce facem.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s