Mari hituri `80-`90-2000 Ace of Base

Ace of BaseAce of Base este un grup pop suedez, format inițial din Ulf “Buddha” Ekberg și trei frați, Jonas “Joker” Berggren, Malin “Linn” Berggren și Jenny Berggren. Ei au lansat patru albume de studio între 1993 și 2002, care au fost vândute în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Acest lucru le-a transformat în cea mai de succes formație de muzică din Suedia din toate timpurile, după ABBA și Roxette.

“Happy Nation” / “The Sing” este unul dintre cele mai bine vândute albume de debut din toate timpurile, și a fost certificat de nouă ori cu platină în Statele Unite ale Americii.

După plecarea oficială a cântărețului Linn în anul 2007, trupa a realizat o serie de concerte ca un trio în Europa și Asia, din 2007 până în anul 2009, înainte ca Jenny să dezvăluie în noiembrie 2009, că își va lua un concediu pentru a se concentra pe cont propriu pe o carieră solo.

Cele mai cunoscute piese care le puteți asculta in clipurile de mai jos sunt Cruel Summer, All That She Wants, The Sign, Happy Nation, Wheel of Fortune, Don`t turn around, Beautifull life.

 

Cruel Summer

All That She Wants

The Sign

Happy Nation

Wheel of Fortune

Don`t turn around

Beautifull life

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s