Mari hituri `80-`90-2000 – Take That

Take That“Take That” sunt cinci tineri care formează grupul britanic de pop vocal: Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen și Robbie Williams. Barlow a acționat în calitate de solist și compozitor primar. În total, grupul a avut 27 single-uri și 16 de top 5 single-uri în Regatul Unit, din care 11 au ajuns numărul 1. Pe plan internațional, trupa a avut 54 de hituri.

 

 

 

“Take That” a dominat topurile din Marea Britanie în prima jumătate a anilor 1990, câștigând mai multe premii BRIT în timp ce a scos două dintre cele mai bine vândute albume ale deceniului cu “Everything changes” (care a fost nominalizat pentru 1994 Mercury Prize și albumul Greatest Hits). Robbie Williams a părăsit trupa în 1995, iar cei patru membri rămași și-au încheiat turneul mondial și au lansat un singur album înainte de divizare, până în 1996.

Grupul a realizat cu succes o serie de hit-uri in Marea Britanie și Europa, în timp ce numărul de discuri vândute a depășit 45 de milioane de copii vândute în întreaga lume. Cele mai cunoscute piese sunt “Everything changes”, “Back for good”, “Pray”

Everything changes

Pray

Back for good

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s