Mari hituri `80-`90-2000 – DJ Bobo

DJ_BoBo - EverybodyPeter René Cipiriano Baumann (n. 05 ianuarie 1968), mai bine cunoscut sub numele de DJ BoBo, este un cântăreț, compozitor, dansator și producător de muzică elvețian. A vândut 14 milioane de discuri în toată lumea și a lansat 10 albume de studio, precum și câteva albume care au inclus hit-uri sale anterioare, într-un format refăcut. DJ Bobo, de asemenea, lansat cât mai multe ca 34 single-uri până în prezent, dintre care unele au clasat destul de mare, nu numai în țările vorbitoare de limba germană, dar și în alte teritorii europene.

 

Ca un producător de muzică dance, primul său mare succes a venit cu single-ul “Somebody dance with me”, care împrumută melodia de la Rockwell “Somebody`s Wathing Me”. După asta, s-a clasat bine cu single-ul “Keep on Dancing”, “The control “,” Everybody “,” Let the Dream Come True “,” Love Is All Around “,” Feedom”,” Pray “și” What a Feeling “, precum și” Chihuahua “, aproape toate din care a cuprins rapid Eurodance techno sunet cu refrene catchy de sex feminin și rap efectuate de către René. Din 1992 până în 2007, el a avut 27 de hituri în Elveția și Germania, și a câștigat 10 premii World Music Awards pentru cel mai bine vândut artist din Elveția. René a primit numeroase premii de Aur si certificări Platinum pentru single-uri și albumele sale și a avut un mare succes în Europa (în special în Germania și Elveția), Asia și America de Sud.

Piesele care au avut cel mai mare succes si au fost cele mai ascultate sunt Everybody, Love is All Around, Freedom, Let the dream come true, Chihuahua, Somebody dance with me, Shadows Of The Night, Respect Yourself, Celebration (remake dupa originalul “Celebration” de Kool & The Gang)

 

Everybody

Love is All Around

Freedom

Let the dream come true

Chihuaua

Somebody dance with me

Shadows of the night

Respect yourself

Celebration

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s