Sirius – dezvăluiri despre extratereștrii și energia liberă

SiriusSirius este un nou documentar despre OZN-uri, extratereștrii, și energii curate avansate, care speră să furnizeze dovezi că guvernele și-au dat seama cum OZN-urile funcționează și dețin tehnologii avansate, care pot furniza energie liberă (gratuită). Documentarul relevă de asemenea, descoperirea a unui organism umanoid al cărui ADN-ul se presupune că ar fi ordonat și dovedit ca o “clasificare necunoscută.” În documentar se arată fotografii ale ființei în paralel cu anunțarea premierei la Hollywood a filmului lansat la 24 aprilie 2013. A fost  de asemenea anunțat că filmul este narat de actorul Thomas Jane, care este cunoscut cercetător de OZN-uri.

 

Sirius imagine extraterestru

 

Noul film este intitulat Sirius, și oferă munca Dr. Steven Greer. Cu un obiectiv similar ca filmul, Greer a reunit un grup de martori extrem de credibili, care au depus mărturie în fața reprezentanților din toată mass-media majoră la Clubul Național de Presă din Washington DC în luna mai 2001. La acea vreme el a filmat ore de mărturii de la sute de martori credibili. Munca sa a fost foarte influentă în a convinge oamenii că guvernul știe mai mult decât este dispus să vorbească, și așa cum spune el, “Odată ce oamenii înțeleg că proiectele clasificate si-au dat seama cum operează OZN-urile, își vor da seama că nu mai este nevoie de petrol, cărbune și energie nucleară. Acesta este adevărul la care a condus secretul. ”

Imagine extraterestru

 

“Documentarul Sirius este un film puternic și important. Vă încurajez pe toți să urmăriți cu mintea deschisă, așa cum se vorbește cu adevărat de inima celor care mă plac, și sunt de acord că guvernul ascunde secrete oamenilor săi, în numele securității naționale, dar nu sunt de acord cu un guvern secret. ”

Mai jos puteți urmări documentarul subtitrat în limba română

Advertisements

One thought on “Sirius – dezvăluiri despre extratereștrii și energia liberă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s