Marile hituri din anii `90 – Modern Talking

Modern TalkingModern Talking a fost o trupă duo germană formată din Thomas Anders și Dieter Bohlen. Muzica lor a fost de multe ori clasificată ca Europop. Formația Modern Talking a fost menționată ca cel mai de succes grup duo pop din Germania, și au avut piese care au ajuns în top cinci în multe țări. Unele dintre single-urile lor cele mai populare și mai cunoscute sunt “You’re My Heart, You’re My Soul“, “You can win if you want”, “Cheri, Cheri Lady”, “Brother Louie”, “Atlantis is Calling (SOS for Love) “și” Geronimo`s Cadillac “.

 

Modern Talking au cântat împreună între anii 1984-1987, când trupa s-a despărțit. În 1998, s-au reunit și au făcut o revenire de succes, au înregistrat și au lansat muzica din 1998 până în 2003. Pentru a acomoda piețele europene centrale de muzică de la sfârșitul anilor 1990, și-au schimbat genul original de europop din 1980 în Eurodance.

Cei doi au lansat single-uri care au intrat din nou în top zece în Germania și în străinătate. Unii dintre cei single au fost “You’re My Heart, You’re My Soul ’98”, “You are not alone” și “TV make the Superstar”.

 Piesa muzicala care a incantat generatii de ascultatori a fost You’re My Heart, You’re My Soul.

You’re My Heart, You’re My Soul

Brother Louie

Cheri Cheri Lady

Geronimo’s Cadillac

You Can Win If You Want

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s