Cele mai mari hituri de muzică – selecțiile anilor `90-`2000 (prima parte)

51jRTNDM1aL._SL500_AA280_În acest articol mi-am propus să scriu despre marile hituri din muzica anilor `90 și chiar mai târziu (2000).

Muzica din anii 1990, a continuat pop adolescent și tendințele dance-pop care a apărut în anii 1970 și 1980. Mai mult, hip hop a crescut și continuă să fie un mare succes în zece ani, cu continuarea epoca de aur genului. În afară de rap, R & B contemporan și muzică urbană în general, a ramas extrem de popular în întreaga deceniu, muzicii urbane la sfârșitul anilor 1980 și 1990 de multe ori amestecate cu stiluri, cum ar fi suflet, funk și jazz, rezultând în genuri de fuziune, cum ar fi noua jack swing, neo -suflet, iar sufletul hip-hop, care au fost populare.
La fel ca în anii 1980, muzica rock a fost, de asemenea, foarte popular în anii 1990, dar, spre deosebire de New Wave și glam scena metal dominat de timp, grunge, [1] Britpop, industrial rock și alte muzică rock alternativ a apărut și a preluat funcția de cel mai popular de zece ani, precum și pop punk, ska punk și nu-metal, printre altele, care atins un nivel ridicat de succes la diferite puncte de-a lungul anilor. Muzica electronica, care a crescut în popularitate în anii 1980, a crescut extrem de popular în anii 1990, house si techno din anii 1980 a crescut la succesul internațional în acest deceniu, precum și noile genuri EDM, cum ar fi trance, drum and bass, inteligent dans și trip hop. În Europa, Eurodance și muzică Europop au fost extrem de succes, [2] în timp ce a găsi, de asemenea, un succes international.Deceniu prezentat, de asemenea, în creștere de muzica country contemporane ca un gen important, care a început în anii 1980.

 

 

Mr.President – Coco Jambo

Fun Factory – Celebration

Pandera – In My Dreams

Real McCoy • Love & Devotion

Fun Factory-I Wanna Be With U

Aqua – Barbie Girl

Aqua – Doctor Jones

Corona – Baby Baby

Bon Jovi – It’s My Life

Magic Affair – Omen 3 (1994)

La Bouche – Sweet Dreams

Jam & Spoon – Right in the night

C-Block – So Strung Out

Culture Beat – Mr Vain

Cher – Believe

Real McCoy – Another Night

Snap! ~ Rhythm Is A Dancer

DR.ALBAN – LOOK WHO’S TALKING

Cappella – Move on Baby

2 UNLIMITED – NO LIMIT

Haddaway – What Is Love

Status Quo “In the army now”

Scorpions – Wind Of Change

Genesis Jesus He Knows Me

Londonbeat – I’ve Been Thinking About You

Advertisements

One thought on “Cele mai mari hituri de muzică – selecțiile anilor `90-`2000 (prima parte)

  1. […] Muzica din anii 1990 a continuat într-un ritm de pop adolescent, ?i tendin?ele dance-pop ap?rute in urma, în anii 1970 ?i 1980. Mai mult decat atat, genul hip hop si dance-pop a crescut ?i a continuat s? fie un mare succes în urmatorii zece ani, continuand in epoca de aur a genurilor. În afar? de rap, R & B contemporan ?i muzic? urban? în general, genurile au ramas extrem de populare în întregul deceniu al muzicii urbane de la sfâr?itul anilor 1980 ?i 1990, de multe ori amestecate cu stiluri cum ar fi soul, funk ?i jazz, rezultând în genuri de fuziune cum ar fi swing, neo -soul, soul hip-hop, care au fost foarte populare. […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s