Cultura în Declin – Episodul 4 – Război contra Naturii

Cultura in declin - razboi contra naturi“Cultura în declin – Război contra Naturii” este un documentar realizat de Peter Joseph la 1 martie 2013.

În acest episod, Peter investighează natura războiului și a conflictelor umane. Casa Albă declară război Naturii însăși, un bucătar-șef francez pregătește o delicatesă internațională pentru copii, Louie Logic Gremlin se întoarce să-i enerveze pe toți, și omul nostru de pe stradă devine zgomotos.

 

 

Seria de documentare “Cultura în declin” conțin o expresie satirică, dar cu o puternică notă de seriozitate, care analizează diferitele fenomene culturale existente astăzi, pe care de cele mai multe ori societatea le acceptă fără prea multe întrebări. Nimic nu este considerat sacru în această serie, cu excepția unui punct de referință recomandat de o logică și rațiune fundamentală – forțând privitorul să iasă din cutia “normală” și să-și îndrepte atenția spre practicile noastre sociale, fără bagajele și prejudecățile tradiționale. Temele comune includ Politica, Economia, Educația, Securitatea, Religia, Vanitatea, Guvernarea, Mass-Media, Munca, Tehnologia și multe alte aspecte din viața noastră de zi cu zi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s