11 septembrie 2001 – marea minciuna a terorismului

11 septembrie 2001La 13 ani de la marea minciuna legata de asa-zisul ”atentat terorist” din 11 septembrie care ar fi fost provocat de Osama bin Laden, mass-media inca mai pastreaza versiunea oficiala a povestii care schimbat harta geopolitica a lumii si a dus la invazia din Iraq si Afganistan si a razboiului impotriva terorismului, in realitate fabricat chiar de mai-marii SUA. Nu vreau sa intru in prea multe amanunte fiindca s-au facut destule documentare, investigatii si cercetari care au scos la iveala conspiratia legata de 11 septembrie. Vreau sa scot in evidenta faptul ca nici la 13 ani de la presupusul atentat nu sunt facute publice suficiente dovezi care sa confirme conspiratia.

 

Ramane in continuare o minciuna oficială ce a fost servită lumii întregi despre atentatul „terorist” din 11 septembrie 2001 in care au murit peste 3000 de oameni – sunt variante care confirma cifre cu mult mai mari (peste 10000)

Un clip video care arata ca SUA aveau interese strategice sa ocupe anumite tari din Orientul Mijlociu pentru a lua petrolul si alte zacaminte naturale, si aveau nevoie de un pretext pentru a invada in principal Iraqul si Afganistanul. Unul care a dus la una din cele mai mari conspiratii din ultimii zeci de ani.

 

 

Advertisements

One thought on “11 septembrie 2001 – marea minciuna a terorismului

  1. Avem si noi miniciunile noastre, vorba lui Caragiale, adica “evenimentele” din 16-22 decembre 1989. Nice pina acuma nu s-o stabilit cine or tras. Cele ce s-au petrecut atunci poate fi rezumat: teroristii au tras in aer, demonstrantii au tras aerul in piept. Au respirat aer cu gloante…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s