Autorul cărții ”Confesiunile unui asasin economic” vine în România

Asasin economicEconomistul care a scris ”Confesiunile unui asasin economic”, John Perkins, vine in vizita in Romania in perioada 8-20 octombrie 2014.

Americanul cu studii de economie care a lucrat la Banca Mondială și a cunoscut din interior tot sistemul de finanțare internațional condus de gigantii financiari-bancari FMI si Banca Mondiala, a cunoscut o experienta destul de dura in lupta cu propriile principii, alegand intr-un final sa lupte pentru o economie durabilă şi pentru o planetă curată, devenind activist.

 

Vizita in Romania ii prilejuieste sustinerea unor cursuri de geopolitica si teme care le va desfasura in cateva orase din tara.

Pentru cine nu stie, John Perkins este un fost ”asasin economic” asa cum se defineste pe sine. A aparut pentru prima data in documentarul Zeitgeist Addendum, devenit ulterior un fenomen de masa care promoveaza o cultura globala bazata pe valori complet diferite de cele cunoscute astazi. In documentarul respectiv, John Perkins isi marturiseste, dupa ce a iesit din sistem, unele din metodele folosite, una din ele fiind chiar cea care o scoate la iveala prin confesiunile sale: indatorarea masiva a tarilor de catre marile corporatii financiare in scopul furtului de resurse sub pretextul ”ajutorului” financiar acordat acestora, in fapt o capcana a indatorarii fara scapare practicata de-a lungul zecilor de ani de catre corporatiile financiare corupte – FMI si Banca Mondiala.

 

Puteti urmari doua clipuri video care expun aranjamentele ascunse ale acestora

 

Advertisements

One thought on “Autorul cărții ”Confesiunile unui asasin economic” vine în România

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s