Cum se descarcă un videoclip de pe youtube în format audio

Clip Converter

Va prezint un site cu ajutorul caruia puteti descarca un videoclip de pe youtube in format audio (mp3 de obicei), fara sa fie nevoie sa instalati vreun program in calculator.

 

De multe ori a-ti avut nevoie sa descarcati o melodie de pe youtube in format mp3, rapid si fara batai de cap? Sau un videoclip de pe Vimeo ori alt site de clipuri video?

Siteul http://www.clipconverter.ro/ ofera o solutie rapida si gratuita pentru astfel de ocazii, care va permite transformarea online, fara prelucrare pe pc-ul de acasa, a celor mai populare formate video/audio, cat si descarcarea lor pe acesta – si eu l-am folosit de multe ori si ma declar foarte multumit de el. In plus, are interfata si in limba romana.

Cum se transforma si se descarca un videoclip de pe Youtube:
1. Lipeste adresa clipului Youtube in rubrica ”media url” si apasa ”Continue”
2.  Selecteaza formatul si optiunile pentru conversie. Optiunile implicite ofera o buna setare pentru majoritatea clipurilor.
3. Apasa butonul ”Start”  de sus pentru a incepe conversia.
4. Operatiunea de conversie poate dura cateva minute. Dupa ce conversia s-a terminat, se poate descarca fisierul astfel convertit.
In afara de cateva reclame enervante care pot aparea inainte de descarcarea propriu-zisa (asta fiind intr-un fel ”pretul” gratuitatii), restul pare sa decurga fara cusur… si gata! aveti melodia codata mp3 care o puteti asculta pe orice player 🙂
O mica demonstratie puteti vedea in clipul de mai jos
De asemenea ClipConverter are si un Addon care poate adauga un button de YouTube pentru a converti si descarca clipurile direct. Asta face sa folositi siteul Clip Converter mai rapid si mai eficient.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s