Rihanna – Diamonds, piesa muzicală care m-a cucerit

Rihanna - DiamanteDiamonds” este o piesa muzicala pe care o canta Rihanna in albumul sau muzical ”Unapologetic” din 2012.  Cantecul a avut premiera pe 26 septembrie 2012, în timpul Elvis Duran și Morning Show si a fost lansat digital în ziua următoare ca de plumb single de neutru. Def Jam Recordings deservite de la Single la hit de radio contemporane în Statele Unite pe 2 octombrie “Diamonds” este o balada electronic și pop la mijlocul tempo care oferă sintetizatoare grele, sunete orchestrale și ritmuri electronice. Versurile melodiei au servit ca o abatere de la teme de relații nesănătoase care au fost pe single anterioare Rihanna si contin un concept important al iubirii.

Diamonds” a fost bine primit de majoritatea criticilor, dintre care unii complimentat diferite directie muzicala Rihanna, în timp ce alții au criticat producția melodiei. Singurele topurile muzicale depasit in peste douazeci de tari, inclusiv Statele Unite, unde a devenit al doisprezecelea numărul unu singur Rihanna pe Billboard Hot 100 și a legat-o cu Madonna și The Supremes pentru a cincea mai numărul unu single din istoria diagramă a. “Diamonds” a fost certificat cu platină cvadruplu de către Asociația Industriei de înregistrare ale Americii (RIAA) și a vândut peste 3,5 milioane de exemplare digitale în țară. Până în mai 2013 a vandut peste 7,5 milioane de exemplare în întreaga lume și a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-din toate timpurile.

 

 

Versiunea melodiei tradusa in romana – am incarcat-o pe contul Google Drive, pentru a putea fi vizionata, din cauza restrictiilor de pe youtube care nu imi permit s-o incarc acolo

https://drive.google.com/file/d/0ByQNkX1uvIj6OGg4emJHa0RPdTQ/view?usp=sharing

Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/Diamonds_(Rihanna_song)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s