Un grup de dans aerobic a atras un record de vizualizări pe facebook

Kizomba dance fitnessUn scurt videoclip in care un grup aerobic de dansatoare din Mexic se ”unduiesc” in ritm de dans Kizomba, a strans peste 19 milioane vizualizari, 200.000 distributii pe facebook in mai putin de trei luni, mii de comentarii si continua s-o faca la fiecare 5 minute.

Fermecatoarele dansatoare arata tot ce pot intr-un videoclip filmat dimineata, in aer liber, iar miscarile de dans ritmice care le fac atrag ca un magnet privirile atat celor din jur, cat mai ales spectatorilor (in special barbati), in timp ce se aude vocea instructorului din fundal. Clipul este preluat de pe siteul http://fitnessuniverse.com/
Videoclipul, de numai 1 minut a fost filmat pe 7 iulie 2015.

Sursa videoclipului original   https://www.facebook.com/fitnessuniverse/videos/996400633723729/

Scurta introducere

Din 1989, evenimentele Fitness Universe au fost televizate în întreaga lume ca concursuri pentru femeile care doresc să concureze în arena de fitness, dar de asemenea, doresc strălucirea și prestigiul unui concurs de frumusete. Acestea sunt concepute pentru a oferi o experiență competitivă și mai plăcută pentru concurenții și recunoașterea internațională de neegalat.

Fitness Universe este lider in competitii de fitness pentru femei. Cu sponsori naționale și internaționale importante și exclusive de acoperire, televizor în toată lumea de pe ESPN International, Eurosports, Star Sport Asia și TSN / RDS Canada, FUP Seria de evenimente la nivel mondial sunt, de asemenea organizarea de fitness pentru femei cele mai recunoscute. În fiecare an, evenimente regionale, naționale și internaționale de calificare sunt găzduite în întreaga lume se încheie la Universul fitness la Miami Beach și Fitness Americii în California.

 

Sursa http://fitnessuniverse.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s