Facebook va permite în curând să câştigaţi bani din postări

Facebook

In curand vom castiga bani din postarile de pe Facebook

În curând s-ar putea câştiga bani din postările de pe Facebook

Sursa: Short Bytes

Mark Zuckerberg a vorbit despre forţa Facebook atunci când vine vorba despre experimentarea unor idei noi, de data aceasta, idei care pot duce la generarea de conţinut şi de venituri financiare. Conform unei ştiri apărute, Facebook analizează noi mijloace care să permită utilizatorilor de pagini personale Facebook să câştige venituri din postările lor. Acest lucru este un semnal clar că Facebook avansează rapid pe piaţă, devenind o forţă dominantă în ceea ce priveşte distribuirea de postări în timp real.

În prezent, Facebook caută noi mijloace de a obţine câştiguri financiare din diverse aspecte ale Facebook şi a le face o prioritate, astfel încât va deveni cea mai mare forţă la nivel mondial în lumea înaltei tehnologii. Compania a dat editurilor să utilizeze platforma Instant Articles şi să prezinte bannere publicitare cititorilor.
Tot o astfel de schimbare de politică indică şi un sondaj descoperit de The Verge, sondaj care face aluzie la planurile de viitor ale Facebook în ceea ce priveşte acordul pe cale îl va da utilizatorilor pentru a obţine ceva bani din postările făcute pe această reţea de socializare. Sondajul cu privire la utilizatorii Facebook indică faptul că aceştia ar putea obţine câştiguri financiare sau ar putea promova o cauză cu ajutorul anumitori opţini din meniu. Utilizatorii ar putea astfel avea la dispoziţie un loc unde vor aduna bacşişuri (un borcan de bacşişuri), vor putea distribui liber anumite brand-uri care le plac, şi ar obţine astfel o parte din veniturile pe care le încasează Facebook în urma postărilor utilizatorilor.


De asemenea, s-a arătat şi faptul că Facebook s-ar putea să solicite utilizatorilor să utilizeze un buton care “cheamă la acţiune”, buton prin care utilizatorii sunt direcţionaţi spre site-uri de unde pot efectua donaţii, pot acorda sponsorizări, sau pot participa la alte scheme cu implicaţii financiare.


În prezent, Facebook nu permite utilizatorilor persoane fizice să obţină venituri din postările lor. Noile pagini de presă web pot obţine însă câştiguri financiare prin utilizarea platformei şi oferta mare de instrumente de lucru şi formate de publicitate.
În ultimii doi ani, Facebook s-a lansat ca gigant publicitar, iar afacerile de presă nu au iertat niciodată acest lucru. Conform unui sondaj recent, în primele trei luni ale anului 2016, 0,85 de cenţi din fiecare dolar SUA cheltuit pe publicitatea online revine Facebook sau Google.


Facebook are forţa de a experimenta cu noile idei pentru a genera atât conţinut, cât şi venituri. Compania a înţeles potenţialul pe care îl deţine în schimbarea regulilor de pe piaţă şi este preocupată în prezent de schimbarea şi generarea de noi reguli pe piaţa de Internet Marketing.


Articol semnalat de Marius Miguel Vesa
Traducerea în limba română: Annie Ann
Articolul în limba engleză: http://fossbytes.com/earn-money-from-facebook-posts-soon/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s