Actorii caută protecţii post-mortem după revenirile marelui ecran

Actorii se grăbesc să-si protejeze imaginea de “învierea digitală”, după ce au murit, în urma seriei Star Wars: Rogue One. Reanimarea lui Carrie Fisher
carrie-fisher
Realizatorii de film ating progrese în tehnologia digitală pentru a reînvia personaje după ce un interpret moare, mai ales în Rogue One: A Star Wars Story. Filmul, acum în cinematografe, dispune de revenirea personajului Grand Moff Tarkin, mai întâi jucat de actorul mort de mult timp, Peter Cushing.Tendința a trimis actorii de la Hollywood într-un ”aici-și-acum” inghesuit sa exercite un control asupra modului în care personajele și imaginile lor sunt portretizate în viața de apoi.

Moartea actritei Carrie Fisher, care a jucat rolul Prințesei Leia din Star Wars, a compensat valuri de aducere aminte printre fanii ei – dar, de asemenea, speculații asupra întoarcerii personajului ei în episoadele in curs de a fi filmate.
 
In primul clip se explica modul in care tehnologia digitala CGI poate face posibila reanimarea actorilor decedati, iar in cea de a doua parte se pune problema utilitatii acestei tehnici.
peter-cushing
Poate ca in viitorul foarte apropiat predictiile futuristului autodidact Jacque Fresco se vor pune in practica….
”Ce s-a întâmplat în fotografie? Toate camerele video din viitor vor urmări actorul automat. Nu va mai fi nevoie de un cameraman. Cei mai mulţi actori dintr-un film vor dispare. Se va fotografia faţa actorului din toate unghiurile şi toate poziţiile buzelor mişcându-se în toate părţile, I se va creea un personaj propriu. În televiziune vor exista crainici care nu vor exista în realitate. Vor fi doar imagini generate de computer. Totul va fi simulat, iar oamenii vor învăţa să iubească aceste personaje.
Cineva mi-a spus că dacă ştie că acea imagine este generată şi nu este reală nu se va implica. Dar câţi oameni lăcrimează la personajele lui Disney?”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s