George Lucas si Rian Johnson despre ”Ultimul Jedi”

Ultimul Jedi

Nu poate fi uşor pentru George Lucas să stea şi să vadă alţi producători de filme care ghidează galaxia Star Wars.
Bineînţeles, este greu să ştiţi pentru că nu pare să vorbească prea mult despre subiect în ultima vreme. Lucas nu a fost implicat direct în franciză, deoarece a fost vândută lui Disney în 2012, dar el pare să aprobe direcţia, chiar dacă cuvintele sale pe acest subiect sunt puţine şi sunt departe.
Înainte când a venit The Force Awakens, Lucas i-a spus lui Vulture: … “fanii îl vor iubi” … şi asta a fost: “foarte mult genul de film pe care l-au căutat”. Unii au perceput alegerea cuvântului lui ca un revers pentru compliment, dar a avut un răspuns similar cu Rogue One, în timp ce regizorul Gareth Edwards a declarat într-o conferinţă de presă că Lucas “a apreciat cu adevărat” filmul antologiei. Şi cu câteva zile înainte de lansarea ”Ultimului Jedi” originarul universului Star Wars a avut o reacţie similară cu filmul scris şi regizat de Rian Johnson, cu reprezentanţii săi care au spus reporterului Hollywood că a crezut că filmul a fost ” frumos realizat “, şi că a fost complementar lui Johnson după ce l-a văzut.

Johnson spusese anterior că, în timp ce încerca să-şi urmeze propria viziune a povestirii, el a vrut să rămână ceva care să satisfacă fanii de lungă durată. “Unele lucruri pe care nu le-am văzut în Star Wars înainte. Şi sperăm că se simte încă un film Star Wars, acesta e primul lucru.
Pentru Johnson, să facă un film Star Wars înseamnă păstrarea lui în inimă, in ciuda intensităţii. “Cred şi sper că fanii vor fi plăcut surprinşi de cât de distractiv şi amuzant este acest film”. Începând de acum, ”Ultimul Jedi” are un rating proaspăt de 93% pe Rotten Tomatoes, ceea ce îl face cel mai bine cotat Star Wars pe agregator.

Şi în timp ce unii spectatori au lovit scorul de audienţă al filmului la un nivel inferior acelei figuri, este clar că ”Ultimul Jedi” a oferit cel puţin suficient suspans şi surprize pentru a-i satisface pe cei care contează cel mai mult, inclusiv pe George Lucas.

Sursa:  How George Lucas Really Felt About The Last Jedi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.