Adevarul despre Bani si Dominatia Lumii

Dominatia Lumii

”Nu spune oamenilor ceea ce știi” – BANII NOSTRII SUNT FALȘI

O persoană obișnuită… Ei nu au nici o idee ce se întâmplă între ei și lumea reală! O colaborare între dailyMOTIVATION și London Real

Cu cât au mai mult control asupra banilor: digital, electronic, cu atât mai ușor este să facă asta! E cea mai mare fraudă care a fost perpetuată asupra omenirii în acest secol!

MINCIUNA ÎN CARE TRĂIM

Banii nu exista?

Intervievator: Ce le spuneți oamenilor să facă cu banii lor, cum să fie conștienți de bani și cum au folosit banii într-un mod similar ca un instrument psihologic?
David Icke: Banii nu există cu adevărat. E o teorie. Dacă priviți la modul cum au fost agonisiți în lume, au fost făcuți printr-o înșelătorie bancară. Când le împrumuți oamenilor bani care nu există îl numim ”credit”.

DE CE NU ÎNVĂȚĂM DESPRE BANI LA ȘCOALĂ? FIINDCĂ GUVERNUL NU NE LASĂ SĂ ÎNVĂȚĂM ACEST SUBIECT! DIN CAUZA ASTA SUNTEȚI SĂRACI!

Suntem toți la exterior, sărind împrejur, făcând ce ne spun ei!

David Icke: Am trecut printr-un proces de bănci împrumutând credit, cifre pe un ecran care depășesc cu mult ceea ce au ca active, numită creditare cu rezervă fracționată.
Și când nu pot plăti pentru că băncile au făcut-o au luat măsuri care au prăbușit economia, ca în 2008, băncile primesc toate lucrurile pe care le-au împrumutat pe bani bogăția reală a lumii. Și ce s-a întâmplat în acest proces de împrumut al creditelor
obținând resurse reale când creditele nu pot fi înapoiate, au blocat bogăția lumii, adevărata bogăție a lumii, în mâinile a foarte puțini oameni. Și au lăsat cea mai mare parte a restului populației cu ceva numit ”Bani”.

Banii pot cumpara orice
Și banii pot cumpăra orice, pentru că îi luăm în serios. Știți, sunt doar o bucată de hârtie! Și acesta e punctul în care nu înseamnă nici măcar că sunt o hârtie, trebuie să fie pur electronici. Și așa avem acești bani cu ”aer proaspăt” care valorează ceva fiindcă cumpărătorul și vânzătorul cred în ei – nu numai din cauza asta – și bogăția reală a lumii a fost blocată în mâinile unui număr foarte mic de oameni prin împrumutul acestei înșelătorii numite ”credit”.
Un alt lucru interesant despre această situație a banilor este când te duci într-o bancă și spui că împrumuți 50.000 monede ei vor introduce în contul tău 50.000 în credit – de unde vine creditul? Dar nu plătești înapoi 50.000. Plătești înapoi 50.000 plus dobânda. Dobânda nu e creată niciodată, doar principalul. Fiindcă oamenii cred că guvernele creează banii. Banii sunt creați în mod covârșitor de către băncile private emitente de credite, și deci așa intră în circulație ceea ce numim ”Bani”. Deci asta înseamnă că se creează creditul pentru principal, dar nu și dobânda. Și asta arată că niciodată nu vor exista suficiente credite sau bani în circulație pentru a rambursa toate datoriile și toate dobânzile aferente datoriei restante. Astfel încât oamenii își pierd casele și afacerile și resursele etc. Este construit în sistem în mod intenționat. Acum există o expansiune a masei monetare și expansiunea banilor în circulație, dar odată ce strângi masa monetară, iei banii din circulație. Devine evident că nu există niciodată suficienți bani în circulație pentru a plăti toate datoriile.

Încearcă să îți parchezi mașina pe o stradă din Londra sau într-un număr tot mai mare de parcări auto și vei fi greu presat să găsești o mașinărie cu afișarea plății. Singurul mod de a plăti este prin telefonul tău mobil, să apelezi un număr central, sau o aplicație, cum ar fi Ringgo sau Justpark. Unele magazine, cum ar fi lanțul de alimentație sănătoasă încep chiar să refuze numerarul. Sunt interesate doar de clienții care plătesc cu cardul.

Economia fără numerar ne este impusă cu forța, scriitorul spune pe ascuns ca plată electronică, plata devine singura opțiune. Dar adevărul e că totul este despre grilă.
Grupul de consultanți din Boston estimează că băncile și companiile de plăți, cum ar fi VISA sau MASTERCARD fac în mod curent 1 trilion de dolari anual în întreaga lume din taxe plătite în mod obișnuit de către comerciant pentru procesarea plăților electronice. Pentru nici un alt motiv că pur și simplu nu sunt suficienți bani pentru ca toți să plătească datoria! Deci ce fac băncile? ”Vom avea asta!”
Și asta se întâmplă de secole, și ei au deturnat bogăția reală a lumii făcând asta. Următoarea etapă care este în cartea mea de la începutul anului 1990 ”SOCIETATEA FĂRĂ NUMERAR”. Am subliniat doar prin cunoaștere a ceea ce era agenda – că vor scăpa de numerar! Și priviți! Priviți la asta! Numerarul scapă din circulație. În anumite locuri, ca Suedia, e aproape complet lipsită de numerar. Închid filialele bancare astfel încât să nu poți interacționa cu banca locală cu numerar. Trebuie să o faci online fiindcă așa sunt banii electronici. Și în cele din urmă vor scoate banii electronici din circulație. De ce? Pentru că atunci când intri într-un magazin acum sau oriunde și le dai un card de credit, bani electronici, și ei spun: ”Ne pare rău, sistemul nu va accepta cardul dvs, dar încă puteți plăti numerar.” Dar atunci când nu e numerar în circulație, banii tăi electronici care sunt meniți să treacă printr-un microcip în cele din urmă când ei spun că sistemul nu va accepta microcipul sau cardul tău, nu ai alte mijloace de cumpărare!
Așa că oricine controlează sistemul dictează dacă poți cumpăra sau nu. Dacă poți mânca sau nu. Și singura alternativă la asta ar fi barterul, și o să vă spun care e planul.
Planul e să interzică barterul, să-l facă ilegal pe baza faptului că nu-l pot taxa.
Deci, asta e de-a lungul liniei. Nu spun că nu ar putea fi ceva bun cu lucruri ca Bitcoin și chestii ca asta, atâta timp cât numerarul rămâne în circulație. Asta e cheia!
În timp ce numerarul e în circulație, aveți alte modalități de cumpărare. Odată ce nu mai e numerar și aveți numai monede digitale fără numerar atunci oricine le controlează, controlează totul! Și nu numai asta. Îți pot șterge contul bancar! Dacă ești răposat al sistemului, pe măsură ce acesta se îndreaptă spre mai multe extreme,
ei îți pot șterge contul bancar! Și pur și simplu dispare, fiindcă totul sunt numere pe un ecran. Poți șterge numere de pe un ecran într-o secundă! Poți dintr-un punct central
să distrugi întreaga economie prin controlul banilor digitali și proceselor digitale!
Și ideea, eventual problema reacție-soluție, crearea problemei și oferirea soluției
este de a avea o cădere gigantică pe care o vor instiga și apoi pentru a depăși prăbușirea vor propune un sistem economic complet nou de control central să fie soluția problemei care au creat-o care este prăbușirea economiei.

Și cu cât au mai mult control asupra banilor digitali, electronici, cu atât mai ușor le este să facă asta! Această societate fără numerar este un element cheie într-o transformare completă a controlului total al societății umane. Asta implică aproape orice domeniu al vieții noastre, într-adevăr, o face!
Nu poți divorța de ceea ce tocmai am vorbit. Manipularea societății fără numerar și apoi omul microcipat. De la faptul că libertatea noastră de exprimare și libertatea noastră de comunicare se strâng pe zi ce trece! Și Google, Youtube, deținute de Google… Facebook, Twitter care sunt din ce în ce mai deschise ostentativ folosesc algoritmi pentru filtrarea informațiilor care sistemul nu vrea ca oamenii să le vadă.
Dar suntem în mijlocul unui plan care se desfășoară de atât de mult timp dincolo de ceea ce oamenii și-ar putea imagina chiar fiind posibil. Care rupe acum suprafața unde din ce în ce mai mulți oameni îl pot vedea, și încă aveți mass-media, aveți societatea de masă care pur și simplu nu poate vedea ce este acolo! Pentru numele lui D-zeu!

Poate ce pare a fi nebunesc e de fapt adevărat și zilnic vedem că ăsta e cazul. E într-adevăr dincolo de timp ca omenirea să se trezească în lumea în care trăiesc!

Cuvinte cheie: bani, bogatie, credit, banci, dobanzi, datorii, masa monetara, numerar, card

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.