Lily Was Here – (Lily a fost aici) David Stewart & Candy Dulfer

Lily a fost aici

“Lily Was Here” este un single, unul din cele mai celebre din piesele instrumentale, lansat în noiembrie 1989 în Olanda, pe 12 februarie 1990 în Marea Britanie și la mijlocul anului 1991 în America de Nord, de pe coloana sonoră David A. Stewart cu același nume, pentru filmul olandez De Kassière.

David A. Stewart a invitat-o pe Candy Dulfer, care nu a lansat anterior nici un material, să cânte la saxofon pe aceasta melodie. Single-ul a devenit un succes major și a rămas pe poziția numărul 1 timp de cinci săptămâni în Olanda la acea vreme. Datorita acestui succes, single-ul a fost lansat și în Regatul Unit, Europa și Statele Unite, unde a devenit un hit, ajungând și la numărul șase în Marea Britanie și chiar s-a ridicat la numărul 11 pe piața muzicală din SUA. Succesul acestui instrument l-a încurajat pe Dulfer să compună muzică pentru propriul album, pe care l-a intitulat Saxuality.

La multi ani dupa lansare piesa muzicala a cunoscut si versiuni mai noi – Lily was here

 

3 thoughts on “Lily Was Here – (Lily a fost aici) David Stewart & Candy Dulfer

  1. IF LILY WANT TO REST MUST GIVE US SHARE WITH US HER FRAGRANCE OF NOBILITY…. HAVE SO MUCH FRAGRANCE FOR ALL THE PLANETE???? WITHOUT LOVE FOR THE PEOPLES AS IT S HIS NOBILITY… NOTHINK CAN TO BE …..ONLY THE LEAFS GIVE THE VITALITY TO THE FLOWERS…TOATA LUMEA A IUBIT ACEASTA MUZICA… DAR **OARE** AU STIUT OAMENII CE IUBESC????????

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.