Tehnologiile interzise care ne pot aduce era libertatii si gratuitatii

Adevaratele secrete despre natura lumii noastre sunt cunoscute de cei care detin puterea globala si deciziile la nivel global – Illuminati. Exista o lista speciala care au acces la secretele Illuminati-lor, dar nu la toate.

Aflata sub controlul elitei masonice, mass-media nu ne ofera nici o informatie despre niste tehnologii revolutionare existente. Tehnologii care ar scoate omenirea nu doar din criza actuala, ci din insasi era folosirii combustibililor fosili – ca exemplu, si care ar putea furniza energie in mod gratuit intregii omeniri, ca astfel sa se poata permite evolutia unui salt enorm in evolutia civilizatiei actuale. Impactul pe scara larga pe care aceste tehnologii l-ar avea asupra economiei mondiale ar avea o dimensiune uriasa.

Cartile scrise de David Icke ”Secretul Suprem”, ”The Matrix” de Valdamar Valerian sau ”Adevarul Ascuns” de Dr. Steven M. Greer dezvaluie ca in societatea actuala exista o structura de putere paralela, secreta, care detine in realitate si in mod integral PUTEREA, si este situata liderilor alesi prin vot popular, atat in SUA cat si in UE, si care influenteaza profund aproape toste evenimentele mondiale. Cei care fac parte din aceasta structura oculta a puterii politice, economice si mediatice care se considera a fi mai presus de masele de oameni care populeaza aceasta planeta.
Tehnologiile care au fost dezvoltate in cadrul ”Operatiunilor negre” reprezinta o paradigma complet noua referitoare la energie. Daca aceste tehnologii secrete ar fi facute publice in intreaga lume, si daca ar fi finantate corespunzator, atunci intr-o singura generatie sau poate chiar mai putin am asista la sfarsitul utilizarii combustibililor fosili – a petrolului, carbunelui, gazelor naturale, si chiar a energiei nucleare, fiindca toate acestea ar fi inlocuite de electromagnetismul Tesla, fuziunea nucleara la rece, de antigravitatie si altele.
Accesul la aceste surse inepuizabile de energie ar elibera intreaga planeta, si ar elimina radical si definitiv razboaiele cauzate de goana dupa resursele actuale de energie.

Avand in vedere implicatiile majore ale acestor posibilitati, pentru cei catre detin PUTEREA in prezent – societati secrete, bancheri, companii petroliere, si pentru controlul lor asupra planetei. Este lesne de inteles ca aceste structuri malefice ale puterii actuale vor depune toate eforturile pentru ca aceste tehnologii sa nu fie puse niciodata la dispozitia maselor. Informatiile privind adevarata natura a realitatii sa ramana mai departe un secret bine pazit.

Am sa revin cu completari daca va fi cazul.

One thought on “Tehnologiile interzise care ne pot aduce era libertatii si gratuitatii

 1. tot ce ne este expus este STRICT PRACTIC SI MATERIAL… si cu SPIRITUL CE FACEM????
  *********
  caci INANITE DE TOATE Asta A FOST SI ESTE …
  CACI NUMAI CE NU ESTE CREAT NU POATE EXISTA …
  IAR ****EU SUNT**** SI 1. Cred intru unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute.
  2. Si intru unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul Nascut, Care din Tatal S a nascut mai inainte de toti vecii: Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, nu facut, Cel de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s au facut;
  3. Care, pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire, S a pogorat din ceruri si S a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara si S a facut om;
  4. Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat;
  5. Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
  6. Si S-a suit[6] la ceruri si sade de a dreapta Tatalui;
  7. Si iarasi va sa vina[7], cu slava, sa judece viii si mortii, a Carui Imparatie nu va avea sfarsit.
  8. Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul, Care din Tatal purcede, Cel ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit, Care a grait prin prooroci.
  9. Intru una[8], sfanta, soborniceasca si apostoleasca[9] Biserica;
  10. Marturisesc un botez spre iertarea pacatelor;
  11. Astept invierea mortilor;
  12. Si viata veacului ce va sa fie. Amin!*******

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.