Contagion (2011) a prezis pandemia coronavirus?

Conform unor surse, Filmul ”Contagion” din 2011 ar fi prezis epidemia coronavirus. Cel putin asa spun fanii filmului ”Contagion” care sunt convinsi ca acesta ar fi prezis pandemia coronavirus.

Intamplator sau nu, daca va uitati cu atentie la replicile din trailerul filmului, se potrivesc foarte mult cu manifestarile virusului (Coronavirus disease) COVID-19 care a creat atatea victime si panica in lume, inclusiv la noi in tara.

Filmul – cu Gwyneth Paltrow și Matt Damon – urmărește omenirea abordând virusul fictiv MEV-1, care are o perioadă de incubare de 72 de ore și o rată de fatalitate ridicată.

Pe fondul crizei coronavirusului, procedura pandemică regizată de Steven Soderbergh a crescut în popularitate – în ciuda faptului că a fost lansată în urmă cu nouă ani.
Drama a fost al 10-lea film cel mai închiriat de pe iTunes în ianuarie și acum – după ce SUA au declarat o stare de urgență – se află în slotul numărul patru.

In Contagion joacă Gwyneth – care este prima celebritate majoră care a murit în film – alături de Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet, Marion Cotillard și Laurence Fishbourne. Se ocupă de MEV-1, un virus care se răspândește după „porcul greșit întâlnit cu liliacul greșit”, potrivit unui om de știință.

Sursa: https://www.the-sun.com/entertainment/536549/coronavirus-contagion-gwyneth-paltrow-film/

One thought on “Contagion (2011) a prezis pandemia coronavirus?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.