Mari hituri din muzica anilor `70-`80 – Saragossa Band

Saragossa BandSaragossa Band este o trupă pop germană din Munchen și a fost la sfârșitul anilor 1970 până la mijlocul anilor 1980 una dintre cele mai de succes și cele mai apreciate formatii muzicale profesionale în Germania. Muzica pop a amestecat elemente de Calypso și samba. Ca trupa, Saragossa Band a completat un turneu de mare succes in South Sea. Ea are încă multe spectacole și piese de teatru, mai ales în țări precum România, Ungaria și Austria, și la festivaluri importante. Fiecare acum și apoi, grupul poate fi, de asemenea, văzut la televizor.

 

Membrii consiliului de administrație au fost: Thommy Brandner, Harry Carrere, Dusty Klaerl, Georg Klanthe, Gloria Rennals, Alfred Rudec, Helmut Schiffner, Pit Troia și Henry whisky. Membrii azi sunt: Harry Karrer “Carrere” (voce), Gudrun Peste Hoff Poppinga (voce), Evert van der Waal (tobe), Andy Bielan (clape), Thomas Hartel (bass), Markus Escher (chitara).

Grupul a fost cunoscut din 1977, când au adus mare piesa de bambus, care este cântat în Papiamento dialectul Caraibe. Rasta Man ​​și Zabadak urmat, două piese cu relativ puțin textul, la urma urmei, a ajuns în top zece a topurile germane. Următoarele titluri Ginger Red, Agadou, Aiko Aiko reușit nu mai top-10 finisaje, dar Agadou este titlul de cel mai mare efect pe termen lung și este, de departe, cea mai difuzata piesa a grupului. Până în prezent, titlul, mai ales în baruri pe plajă și cluburi de noapte este popular în ultimii ani, a dus la un val de versiuni cover ale acestui titlu (inclusiv Hot Banditoz, DD, La Boom, dantela neagra sau Proty Disco Kids). Acest lucru a calmat acum în jos, deoarece toate aceste versiuni cover flop complet și DJ Party joc original din nou în loc.

 

Cele mai cunoscute piese muzicale le puteți asculta în videoclipurile următoare:

 

Agadou

Sun of jamaica

Medley 2009

Rasta Man

MEGAMIX (LIVE)

Hit Medley

Ginger Red

AIKO AIKO

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.